Bespaar tot 35% op uw nieuwe auto
Haal uw auto af en betaal hem bij de concessiehouder

De saloncondities van Citroën op het Autosalon 2012

Tags: Belgische markt , autosalon

Salonconditie_citroen             
 
De condities van Citroën voor het autsalon 2012

 

** Laatste update : De Citroen saloncondities voor het Autosalon 2013

 
Citroën op het Autosalon van Brussel 2012
 
Dit jaar stelt Citroën een nieuw model voor op het Autosalon van Brussel 2012: de Citroën DS5, een wereldprimeur. De fabrikant wil met deze serie tentoongesteld op het autosalon in de automotive wereld een beeld scheppen van Franse luxe. Citroën kondigt eveneens een verjonging aan van de look van de Citroën C1 die eveneens gepresenteerd wordt gedurende het Autosalon van Brussel 2012. Als u het gamma van Citroën wenst te bekijken kan u terecht op zijn stand in het paleis 6 en 7 van het autosalon.
 
 

De saloncondities van Citroën

« Tijdens het autosalon gaat Citroën NOG verder” met deze woorden vat het merk de commerciële acties samen en zijn bijzondere voorwaarden gedurende de maand Januari. Deze condities gaan over 3 grote lijnen...

1. De kleinsten aan miniprijzen : Citroën stelt u zijn bijzondere salonvoorwaarden voor op zijn kleine modellen en pakt uit met “mini”prijzen (SalonCondities Citroën C1Saloncondities  Citroën C3)

2. Recyclagepremie : in zijn saloncondities stelt Citroën hogere recyclagepremies voor dan voordien en het goede nieuws is dat ze te cumuleren zijn met de algemene promoties.

3. De DS-modellen aan salonvoorwaarden : gedurende de maand januari is het gamma van de DS (Citroën DS3, Citroën DS4 en Citroën DS5) te koop aan interessante saloncondities terwijl Citroën niet de gewoonte heeft van kortingen aan te bieden.

 

U kent nu de grote lijnen van de salonvoorwaarden van Citroën. Als u er meer van wil weten en de exacte prijs van uw nieuwe Citroën met saloncondities wil kennen in de maand januari, hieronder vindt u alle saloncondities van Citroën: 

 

Alle saloncondities van Citroën,

Saloncondities Citroën C1,

Saloncondities Citroën C3,

Saloncondities Citroën C3 Picasso,

Saloncondities Citroën Grand C4 Picasso,

Saloncondities Citroën C5 Berline,

Saloncondities Citroën C5 Tourer,

Saloncondities Citroën C-Crosser,

Saloncondities Citroën C8,

Saloncondities Citroën DS3,

Saloncondities Citroën DS4,

Saloncondities Citroën DS5,

Saloncondities Citroën Nemo,

Clickyourcar.be:

* Bespaar tot 35% op uw nieuwe auto
* Haal uw auto af en betaal hem bij de concessiehouder

Voordelen